Miért a Magyar Hosting szolgáltatásait válassza?

Honlapunkat böngészve bizonyára számos meggyőző tényt és érvet talál, ami alátámasztja, hogy netes infrastruktúrájának biztosításához megbízható és rugalmas partnerre talál bennünk. Mindazonáltal összefoglaltuk a legfontosabbakat, mert ezek a kritikus körülmények, amelyeket érdemes körültekintően megvizsgálnia szolgáltató választáskor.
1 MEGBÍZHATÓSÁG A tárhely bérbeadással töltött évek során szerzett tapasztalatainkra alapozva rutinos üzemeltetők és ügyfélkapcsolati partnerek vagyunk. Nem csak akkor számíthat ránk, ha alapigényeket kell kielégíteni normális körülmények között, hanem akkor is, ha egyedi kérése van, vagy különleges helyzet adódik. A tárhely szolgáltatás bizalmi kérdés. Az Ön látogatói rajtunk keresztül érik el az Ön által publikáltakat. Tudjuk, hogy megbízhatóságunk az Ön jó hírnevének záloga. Mi nem csak honlapja indulásakor törődünk ezzel, hanem a későbbiekben is garantáljuk a jó működést, és mivel az internet sohasem alszik, mi is mindig elérhetőek vagyunk ügyfeleinknek.

2 EGYSZERŰ ÜGYINTÉZÉS ÁLLANDÓ ÜGYELETTEL Előfizetéséhez online ügyfélkaput biztosítunk, ahol nyomon követheti számláit, módosíthatja szolgáltatás csomagját, visszakövetheti üzenetváltásait, vagy szükség esetén hibabejelentést is tehet. Ha az automatizált rendszernél kényelmesebb Önnek, akkor éjjel-nappal elérheti ügyfélszolgálatunkat is (közvetlenül az üzemeltetési centrumban), ahol saját szakembereink felkészülten és rugalmasan kezelik kéréseit telefonon, vagy akár személyes megkeresés útján is.

3 RUGALMAS KÍNÁLAT A tárhely piacon sokféle megrendelői igény van, amely a kis kapacitástól a különlegesen nagyig terjed. Világmárkák megbízható berendezéseiből felépített rendszerünk nagy mérete lehetővé teszi, hogy erőforrásainkat sokféle csomagban kínáljuk ügyfeleinknek. Az Ön nálunk elköltött pénze sosem kidobott pénz, nem fordulhat elő, hogy a kínálatban nem talál az igényeihez közeli csomagot, és ezért rossz kompromisszumot kell kötnie a választáskor. Sőt, ha igényei változnak, egyszerűen válthat csomagot is, hogy a szolgáltatás mindenkor a lehető legjobban fedje le aktuális szükségleteit.

4 KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY Széleskörű kínálatunkat általánosan jellemzi, hogy a visszafogott árazás és sokrétű vállalásaink együttesen egy igen vonzó pénzügyi választást is eredményeznek. A tárhelyről kiszolgált adatoknak egyszerre kell mindig elérhetőknek lenniük azoknak, akiknek a tartalmat szánjuk, és soha el nem érhetőknek illetéktelenek részére. Egyszerűnek hangzik, de ennek biztosítása komplex és felelősségteljes technikai kihívás. A Magyar Hosting kiemelten foglalkozik ezzel a területtel, minőségi szolgáltatásainkkal nagyobb eséllyel előzhet meg bármilyen technikai tragédiát.

 

Technikai hátterünk

Az elmúlt évek során jelentős infrastruktúrát építettünk ki ügyfeleink weboldalainak kiszolgálásához. Számos világmárkától származó, folyamatosan jól működő szerverünk biztosítja, hogy az Ön weboldala is mindig elérhető legyen. Minden webtárhely csomagunk egy fizikailag elkülönített mentőszerverre történő automatikus biztonsági mentést is tartalmaz. Ha folyamatos probléma-megelőző munkánk ellenére rendellenes működés történne adataival kapcsolatban, akkor sem kell tartania a végleges adatvesztéstől és az azzal járó negatív következményektől.

MEGNÉZEM A RÉSZLETEKET

 
CIB Bank
MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro
PayPal