Tarhely.com

Marketing szolgáltatások

Marketing megoldások az Ön vállalkozására szabva

Növelje bevételeit költséghatékonyan

 

Bízza vállalkozása marketingjét szakértőkre!

Szeretné ha weboldalát könnyebben megtalálnák a Google keresőben? Segítségre van szüksége Adwords, Facebook kampányok futtatásával kapcsolatban? Vagy komplex marketing megoldásra van szüksége? Forduljon hozzánk! Nagy tapasztalattal rendelkezünk fizetett kampányok menedzselését, weboldalak teljes körű SEO optimalizálást illetően, vállaljuk akár cége teljes körű marketing menedzselését is.

Kérem az ingyenes konzultációt és felmérést!
Online marketing megoldások

 

Fizetett kampányok kezelése

Fizetett hirdetések kezelése

Költséghatékony Google Adwords és Facebook kampányok felépítése az alapoktól, a teljes körű menedzselésig és optimalizálásig. Kimutatható eredmények, rendszeres, részletes elemzések.

 • Google Adwords kampányok
 • Facebook kampányok
 • PPC kampányok optimalizálása
 • Remarketing és retargeting kampányok
 • Konkurencia elemzés
 • Tanácsadás

 

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás

Segítünk, hogy weboldalára minél többen találjanak rá! Minőségi tartalombővítéssel, releváns cikkekkel, és SEO optimalizálással az Ön weboldala is az elsők közé kerülhet.

 • On-Page SEO (cikkírás, blogírás)
 • Off Page SEO (linképítés)
 • Technikai SEO
 • Kulcsszóelemzés
 • Weboldal optimalizálás
 • Közösségi média menedzselés

 

Hírlevél kampányok kezelése

E-mail marketing szolgáltatások

Bízza ránk a hírlevelek készítését, szövegezését, vagy akár az email cím adatbázis építést. Vállaljuk minőségi hírlevelek elkészítését, és mindent, ami a sikeres hírlevél-kampányhoz kell.

 • Legális email cím adatbázis építése
 • Hírlevelek megszövegezése
 • Hírlevél tervezés és design
 • Kiküldés és optimalizálás
 • Hírlevél kampányok menedzselése
 • Segítségnyújtás
 

Gyakori kérdések

 

Mennyibe kerül a szolgáltatás? 

Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk, egy ingyenes előzetes felmérés és személyes konzultáció után. Erre azért van szükség, hogy jobban megismerhessük az Ön vállalkozását és minél jobb megoldást találjunk a problémákra, igényekre.

Csak keresőoptimalizálást szeretnék. Mi tartozik ebbe?

A keresőoptimalizálás komplex feladat, ezért ahhoz, hogy eredményes legyen többek között az is fontos, hogy a weboldal megfelelően optimalizált legyen, tehát gyorsan és jól működjön, és reszponzív legyen. Egy lassú, rosszul optimalizált, vagy elavult honlapot a Google algoritmusa sajnos előbb utóbb hátrébb fog sorolni a találati listán. Éppen ezért megvizsgáljuk az oldalt, és amennyiben szükséges, javaslatot adunk az elvégzendő javításokra. Segítségre van szüksége? Weboldal karbantartás szolgáltatásunk keretében vállaljuk weboldalak teljes körű teljes körű (sebesség, biztonsági) optimalizálását is, kiváló áron. Ha szükséges optimalizálni a weboldalt, akkor ezen feladatok elvégzése után nekilátunk a SEO feladatokhoz, azaz a tartalombővítéshez, linképítéshez, és egyéb szükséges teendőkhöz, amik fokozatosan azt eredményezik, hogy a weboldal egyre jobb helyezést érjen el a Google keresőben.

Milyen feltételei vannak egy sikeres Adwords vagy Facebook kampánynak? 

Sikeres online kampányok alapja a jól működő, marketing szempontból is jól optimalizált weboldal. Az ingyenes előzetes konzultáció és felmérés során erre is kitérünk, felmérjük hogy a jelenlegi honlap hogyan működik, min lehetne javítani design, struktúra, vagy épp tartalom szempontjából, megvizsgáljuk azt is, hogy miként hozhatna több rendelést, vagy ügyfelet. Mivel az online kampányok a weboldalra irányítják az érdeklődőket, ezért mindenképp fontos, hogy a weboldal is jól működjön, gyors legyen, és az érdeklődőket vásárlásra, rendelésre, vagy épp kapcsolatfelvételre ösztönözze. Amennyiben szükséges, a weboldallal kapcsolatos változtatásokat, fejlesztéseket akár mi is el tudjuk végezni.

Mikor térül meg a befektetett összeg? 

Online kampányok esetében a befektetett összeg megtérülésének ideje több tényezőtől is függ, például a versenytársak mennyiségétől, azok tevékenységétől, a vállalkozás által  vagy a weboldal minőségétől is. Ezeket a tényezőket mi figyelembe vesszük a kampányok megtervezésénél és kialakításánál, hogy a lehető legjobb eredményt tudjuk elérni. Jellemzően az online kampányokkal gyorsabban lehet eredményeket elérni, de ehhez a weboldalnak is jól kell működnie, tartalmilag és szerkezetileg is.  A keresőoptimalizálás (SEO) már hosszabb folyamat, folyamatos munkával általában fél év után várható látványos eredmény.

Weboldalához technikai segítségre van szüksége? 

Forduljon hozzánk! Weboldal karbantartás szolgáltatásunkat azért találtuk ki, hogy azoknak segíthessünk, akik technikai problémákkal szembesültek weboldalukkal kapcsolatban, vagy költöztetni szeretnék azt. Weboldal és bővítmények frissítését is vállaljuk, valamint weboldalának teljes körű optimalizálását, felgyorsítását, vagy akár biztonsági fejlesztését is. További információkért kattintson! 

Marketing szolgáltatásainkat a Vanguard Online Services Kft. segítségével biztosítjuk. 

Vanguard Online Services logó

Ingyenes konzultáció és felmérés igénylése
Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Az árajánlat, az első konzultáció, és a felmérés díjmentes. Az üzenet elküldése után 3 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!


A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező


 

Official PayPal Seal
CIB Bank
MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro
PayPal