Tarhely.com

Nyári tárhely és .hu domain akció!

Nyári akciónk befejeződött! Fedezze fel kiváló árú tárhelycsomagjainkat!


 

 

Nyári tárhely és .hu domain név akció! Használja a TD30 kuponkódot!

30% kedvezmény minden tárhelyre és .hu domain regisztrációra

Tárhelyet vagy domaint rendelne kiváló áron? Itt a legjobb alkalom! 

Július 15-től július 22-én éjfélig 30% kedvezménnyel vásárolhat
tárhelycsomagot vagy regisztrálhat .hu domain nevet!

A kedvezményre a 22-én éjfélig leadott megrendelések jogosultak.

Miért válasszon minket?

   • Honlapja gyorsan és megbízhatóan működhet
   • Széles tárhelycsomag választékkal rendelkezünk
   • Kiváló ár-érték ará
   • Műszaki téren sem kötünk kompromisszumot
   • Egyszerű, gyors rendelési folyamat
   • 24 órás, mindig elérhető, felkészült és segítőkész ügyfélszolgálat
   • Magyar tárhelyszolgáltató cég vagyunk
   • Profi, minőségi szolgáltatást nyújtunk

nyariakcio2019

 

Hogyan lehet igénybe venni az 30%-os kedvezményt?

Ha tárhelyet szeretne vásárolni, válassza ki tárhely csomagjaink közül az ön számára ideálisat, indítsa el a megrendelési folyamatot,  majd ennek során adja meg a következő kuponkódot: TD30
A folyamat végén már a kedvezményes árat fogja látni. Domain regisztráció esetén domain aloldalunkon ellenőrizze, hogy elérhető-e a választott .hu végződésű domain név, majd a regisztrációs folyamat során adja meg a TD30 kuponkódot, mely után a rendszer kiszámítja a kedvezményes árat.

Felhasználási feltételek

A kupon kedvezménye a rendelés végén kerül jóváírásra. Az 30%-os kedvezmény bármely tárhelycsomagunk esetén, valamint .hu domain regisztráció során vehető igénybe. A kedvezmény új .hu domain regisztráció esetén a választott fenntartási időre, domain átregisztráció esetén 1 év fenntartási időre, tárhely vásárlás esetén a választott első előfizetési periódusra vonatkozik. A kedvezmény korábbi rendelésekre visszamenőlegesen nem érvényesíthető. Meglévő csomag módosítására nem vonatkozik. A kedvezmény a határidőre kiegyenlített díjbekérőkre érvényesíthető. Fenntartjuk a jogot a jelen nyári akció határidő előtt bármikori visszavonására.

(Tárhely átköltöztetésben is tudunk segíteni, további információért látogasson el Weboldal karbantartás aloldalunkra.)

 

Hová kell írni a kuponkódot?

A kuponkódot a rendelési folyamat végén, az Ellenőrzés fázisnál  tudja beírni,  majd a Kupon ellenőrzése gombra kattintva tudja érvényesíteni. Ezután kattintson a Megrendelés leadása gombra az oldal alján.

kuponkodakcio

Ismerje meg tárhely csomag ajánlatainkat!

Használja fel a kuponkódot bármelyik tárhelycsomagnál, vagy regisztráljon .hu domain nevet! Nézze meg honlapunkon további ajánlatainkat, szinte minden igényre kínálunk megoldást összesen 27 különböző webtárhely csomagunkkal. A rendelési folyamat során a kedvezmény igénybevételéhez ne felejtse el használni a kuponkódot: TD30

Általános
0 – 575 Ft / 1 hó

Ha személyes weboldalhoz és emailezéshez keres tárhelyet, illetve egyéni- vagy kisvállalkozásának internetes jelenlétét kívánja biztosítani, itt biztonságos és akár ingyenes megoldást is talál egyedi tárhely igényeihez.

MEGNÉZEM

Korlátlan és Óriás
658 – 4.158 Ft / 1 hó

Ha felhasználóitól nagy mennyiségű adatot szeretne fogadni, nagy fileokat szeretne elérhetővé tenni, az óriás csomagok kinőhetetlen kapacitást és ingyenes domain regisztrációt biztosítanak.

MEGNÉZEM

EVO Prémium
1.900–19.900 Ft / 1 hó

Ha napi sok tízezer látogatót kiszolgáló, üzleti-kritikus honlapokat vagy webshopokat szeretne fejleszteni és üzemeltetni saját szerver nélkül, itt megtalálja különleges és rugalmas képességű megoldásainkat.

MEGNÉZEM

HONLAP!MOST
325 – 4.575 Ft / 1 hó

Ha tárhelyére előre telepített statikus tartalomkezelő vagy dinamikus webshop motorra is szüksége van, itt megtalálja a legkényelmesebb megoldásokat az alacsonytól a nagy látogatottságú oldalak kiszolgálásához is.

MEGNÉZEM

Domain nevet rendelek

 

Official PayPal Seal
CIB Bank
MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro
PayPal