Tarhely.com

Októberi Tárhely - Domain akció

Kihagyhatatlan októberi akció! Használja az oktober30 kuponkódot!

 

 • 30% kedvezmény minden tárhelyre és .hu domain regisztrációra

  Tárhelyet vagy domaint rendelne kiváló áron? Itt a legjobb alkalom! 

  2019. október 9-től október 20. éjfélig 30% kedvezménnyel vásárolhat
  tárhelycsomagot vagy regisztrálhat .hu domain nevet!

  A kedvezményre a 2019. október 20. éjfélig leadott megrendelések jogosultak, a rendeléseket ráér azt követő héten kifizetnie.

  Miért válasszon minket?

  • Honlapja gyorsan és megbízhatóan működhet
  • Széles tárhelycsomag választékkal rendelkezünk
  • Kiváló ár-érték arány
  • Műszaki téren sem kötünk kompromisszumot
  • Egyszerű, gyors rendelési folyamat
  • 24 órás, mindig elérhető, felkészült és segítőkész ügyfélszolgálat
  • Magyar tárhelyszolgáltató cég vagyunk
  • Profi, minőségi szolgáltatást nyújtunk

  tarhely-domain-oktober-akcio

   

  Hogyan lehet igénybe venni az 30%-os kedvezményt?

  Ha tárhelyet szeretne vásárolni, válassza ki tárhely csomagjaink közül az ön számára ideálisat, indítsa el a megrendelési folyamatot,  majd ennek során adja meg a következő kuponkódot: oktober30. A folyamat végén már a kedvezményes árat fogja látni. Domain regisztráció esetén domain aloldalunkon ellenőrizze, hogy elérhető-e a választott .hu végződésű domain név, majd a regisztrációs folyamat során adja meg a oktober30 kuponkódot, mely után a rendszer kiszámítja a kedvezményes árat.

  tarhely-domain-oktober-akcio

  Felhasználási feltételek

  A kupon kedvezménye a rendelés végén kerül jóváírásra. A 30%-os kedvezmény minden tárhelycsomagunk esetén érvényes, valamint .hu domain regisztráció során vehető igénybe. A kedvezmény új .hu domain regisztráció esetén a választott fenntartási időre, domain átregisztráció esetén 1 év fenntartási időre, tárhely vásárlás esetén a választott első előfizetési periódusra vonatkozik. A kedvezmény korábbi rendelésekre visszamenőlegesen nem érvényesíthető. Meglévő csomag módosítására nem vonatkozik. A kedvezmény a határidőre kiegyenlített díjbekérőkre érvényesíthető. Fenntartjuk a jogot a jelen 2019. októberi akció határidő előtt bármikori visszavonására.

   

  Hová kell írni a kuponkódot?

  A kuponkódot a rendelési folyamat végén a Megrendelés Összesítése ablakban tudja beírni, a Tovább gombbal pedig érvényesíteni:

  bf-kuponkod1

   

  Ismerje meg tárhely csomag ajánlatainkat!

  Használja fel a kuponkódot bármelyik tárhelycsomagnál, vagy regisztráljon .hu domain nevet! Nézze meg honlapunkon további ajánlatainkat, szinte minden igényre kínálunk megoldást összesen 27 különböző webtárhely csomagunkkal. A rendelési folyamat során a kedvezmény igénybevételéhez ne felejtse el használni a kuponkódot: oktober30

  Általános
  0 – 575 Ft / 1 hó

  Ha személyes weboldalhoz és emailezéshez keres tárhelyet, illetve egyéni- vagy kisvállalkozásának internetes jelenlétét kívánja biztosítani, itt biztonságos és akár ingyenes megoldást is talál egyedi tárhely igényeihez.

  MEGNÉZEM

  Korlátlan és Óriás
  658 – 4.158 Ft / 1 hó

  Ha felhasználóitól nagy mennyiségű adatot szeretne fogadni, nagy fileokat szeretne elérhetővé tenni, az óriás csomagok kinőhetetlen kapacitást és ingyenes domain regisztrációt biztosítanak.

  MEGNÉZEM

  EVO Prémium
  1.900–19.900 Ft / 1 hó

  Ha napi sok tízezer látogatót kiszolgáló, üzleti-kritikus honlapokat vagy webshopokat szeretne fejleszteni és üzemeltetni saját szerver nélkül, itt megtalálja különleges és rugalmas képességű megoldásainkat.

  MEGNÉZEM

  HONLAP!MOST
  325 – 4.575 Ft / 1 hó

  Ha tárhelyére előre telepített statikus tartalomkezelő vagy dinamikus webshop motorra is szüksége van, itt megtalálja a legkényelmesebb megoldásokat az alacsonytól a nagy látogatottságú oldalak kiszolgálásához is.

  MEGNÉZEM

  Domain nevet rendelek

Weboldal és E-mail költöztetés
Ha szeretné áthozni weboldalát és levelezését hozzánk, de nem tudja hogyan kellene, webmesterünk segít! Vállaljuk weboldala és e-mail fiókjai zökkenőmentes költöztetését gyorsan, kedvező áron.

Bővebb információt a költöztetésről a Weboldal karbantartás aloldalunkon tud meg.

 

Official PayPal Seal
CIB Bank
MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro
PayPal